Wie is Karen en waarom doet zij dit werk?

Een eigen boekhoudkantoor. Eigen baas. Het is Karens lust en haar leven. Ze volgde de opleiding bedrijfsadministrateur, deed ervaring op in loondienst, en wist het al snel heel zeker: ‘dit wil ik als zelfstandige voor diverse (kleine) ondernemers doen’. Vanaf het begin richt KVS Administraties zich op starters, ZZP’ers én op ondernemers met een beperking. Dat laatste is niet zonder reden, zo blijkt als we wat dieper met Karen op haar keuze voor KVS Administraties ingaan…

‘Het liefst wil ik veertig uur per week werken’, vertelt Karen. Toch zit dat er voor haar niet in. Ze is snel moe en kan eenvoudigweg geen werkweken van veertig uur maken. De reden? Ze heeft autisme en een conversiestoornis. Door haar autisme heeft ze geen filter; elk geluidje komt binnen. Hierdoor valt ze eens in de zoveel tijd flauw en moet haar lichaam, zoals ze het zelf zegt, ‘weer opnieuw opstarten’.

Vanaf 2022 kunnen ondernemers een abonnement op haar dienstverlening nemen en helpt ze haar klanten op om met Moneybird zelf de basisadministratie te doen.