KVS Administraties

Ontmoet Karen

'Ondernemen wordt een eitje!'

Een eigen boekhoudkantoor. Eigen baas. Het is Karens lust en haar leven. In acht jaar tijd groeide KVS Administraties uit tot een boekhoudkantoor voor de (creatieve) ZZP’er, eenmanszaak en besloten vennootschap. Bij de creatieve ZZP’ers (en coaches) voelt ze zich enorm thuis (‘ik spar graag met ze en merk dat ik juist met deze groep een grote klik heb’) én ze heeft een zwak voor ondernemers met ‘een beperking’. Dat laatste is niet zonder reden. Tenslotte begon Karen haar bedrijf op 1 januari 2017 vanuit een Wajong-uitkering. ‘Want stil zitten, niks doen en mijn hand ophouden, dat past me niet.’ Nu, in 2024, heeft Karen 4 boekhouders in dienst en een assistent. Plannen om groter te worden? “Jazeker! We blijven langzaam groeien om alles goed te kunnen behappen, maar groeien doen we.”

Ontmoet Maaike

‘Maaike vult mij aan; zij is heel precies’


Ze houdt van structuur, orde, netheid. Dat weerspiegelt zich in haar werk als administratieve kracht binnen KVS Administraties. Noodzakelijk, natuurlijk, want daar waar menige ZZP’er het voeren van een deugdelijke administratie ziet als een vervelende bijzaak, kun je de boekhouding en administratie met een gerust hart aan Maaike Woudstra (1983) van KVS Administraties overlaten. ‘Daar waar ik nog niet alles weet, heb ik aan Karen een enorme steun en toeverlaat’, zo vertelt ze. Maar Karen is eerlijk genoeg om te bekennen dat zij ook veel leert van Maaike. ‘Zij vult mij aan op diverse andere gebieden. Ze is heel precies, heel gestructureerd.’ Kortom: de samenwerking verloopt bijzonder goed en daar plukken de ondernemers die bij KVS Administraties zijn aangesloten, de vruchten van.

Leuk boekhouden, het kan!

Heb je vragen over jouw administratie of ben je op zoek naar hulp bij een georganiseerde boekhouding? Vraag dan nu een offerte op maat aan.