KVS Administraties

Ontmoet Karen

'Ondernemen wordt een eitje!'

Een eigen boekhoudkantoor. Eigen baas. Het is Karens lust en haar leven. In vijf jaar tijd groeide KVS Administraties uit tot een boekhoudkantoor voor starters, (creatieve) ZZP’ers en coaches, én voor ondernemers met een beperking. ‘Ik vind het erg leuk om starters vanaf het begin van hun onderneming te helpen een deugdelijke boekhouding op te zetten’, vertelt ze. ‘Dan zit dat vanaf het begin helemaal goed!’ Bij de creatieve ZZP’ers en coaches voelt ze zich enorm thuis (‘ik spar graag met ze en merk dat ik juist met deze groep een grote klik heb’) én ze heeft een zwak voor ondernemers met ‘een beperking’. Dat laatste is niet zonder reden. Tenslotte begon Karen haar bedrijf op 1 januari 2017 vanuit een Wajong-uitkering. ‘Want stil zitten, niks doen en mijn hand ophouden, dat past me niet.’ Eind 2018 nam ze een medewerker op payrollbasis aan; begin 2021 kwam er een parttimer in dienst, want KVS Administratie groeit.

Ontmoet Maaike

‘Maaike vult mij aan; zij is heel precies’


Ze houdt van structuur, orde, netheid. Dat weerspiegelt zich in haar werk als administratieve kracht binnen KVS Administraties. Noodzakelijk, natuurlijk, want daar waar menige ZZP’er het voeren van een deugdelijke administratie ziet als een vervelende bijzaak, kun je de boekhouding en administratie met een gerust hart aan Maaike Woudstra (1983) van KVS Administraties overlaten. ‘Daar waar ik nog niet alles weet, heb ik aan Karen een enorme steun en toeverlaat’, zo vertelt ze. Maar Karen is eerlijk genoeg om te bekennen dat zij ook veel leert van Maaike. ‘Zij vult mij aan op diverse andere gebieden. Ze is heel precies, heel gestructureerd.’ Kortom: de samenwerking verloopt bijzonder goed en daar plukken de ondernemers die bij KVS Administraties zijn aangesloten, de vruchten van.

Leuk boekhouden, het kan!

Heb je vragen over jouw administratie of ben je op zoek naar hulp bij een georganiseerde boekhouding? Vraag dan nu een offerte op maat aan.